14/8/11

74. Αναστροφή

Αναστροφή

Ακουαρέλλα 54 x 76 cm

Details




16 σχόλια:

dodo είπε...

Κακή ιδέα: αντί αναστροφής κινδυνεύει να γίνει καταστροφή- και μη αναστρέψιμη.

Διευκρινίζω, ωστόσο, ότι δεν με λένε Κασσάνδρα... ;-)

H.Constantinos είπε...

Αν και δεν ρώτηξα ψυχαναλυτή, πιθανότατα είναι βιωματικό αυτό: έχω επιχειρήσει διάφορες ανάλογες αναστροφές (άνευ υπερβολής έμφασης) τρομοκρατώντας διάφορες επιβαίνουσες Κασσάνδρες, παρ'όλα ταύτα δεν προέκυψε ποτέ καταστροφή, ούτε αναστρέψιμη, ούτε μη αναστρέψιμη...

Ανώνυμος είπε...

Αναστροφή χωρίς επιστροφή!

H.Constantinos είπε...

Ηλιογράφε, στην ανάγκη γυρίζουμε και με την όπισθεν!

Ανώνυμος είπε...

Το windscreen-ικό obsession υπερκεράζει την έρημο του λευκού φόντου.

H.Constantinos είπε...

Πολύ μου άρεσε αυτό το ηλιογραφικότατον, Ηλιογράφε...

dodo είπε...

Κάποιος πήγε να γυρίσει με την όπισθεν και τότε ανακάλυψε ότι έπασχε από αυχενικό σύνδρομο...

Margo είπε...

Μα την έχει κάνει ήδη την αναστροφή. Λίγο το τιμόνι δεξιά και έφυγε. Τώρα αν θα χωρέσει στο στενό δρομάκι είναι άλλο ζήτημα. Αλλά δεν είναι και λύση να μείνει εκεί. Μπορεί ακόμη να βγει από το όχημα να ανέβει στον ουρανό του και να σκαρφαλώσει όπως μπορεί επάνω. Αν βέβαια έχει αυχενικό σύνδρομο φαντάζομαι δε θα μπορεί να κάνει και πολλά:-)

H.Constantinos είπε...

Dodo, μοιραίο σύνδρομο!

H.Constantinos είπε...

Margo, μιά άλλη εκδοχή είναι να γυρίσει με την όπισθεν με τους καθρέφτες, γίνεται μιά χαρά και το αυχενικό παύει να είναι μοιραίο σύνδρομο!

ΕΦΗ είπε...

Αυτό το αυτοκίνητο στο συγκεκριμένο σημείο, αποκλείεται να πήγε με οδηγό...μάλλον με γερανό...!!!

H.Constantinos είπε...

Εφη, δεν λέω, είναι κάπως φαρδύ...

Άστρια είπε...

Μεταξύ ουρανού και γης!
Από τα πιο όμορφα! Ας μείνει εκεί λοιπόν ως σύνολο, χωρίς αναστροφή!

Διαπιστώθηκε καλοκαιρινή υπερπαραγωγή του windscreen studio! Ιδιαίτερα εντυπωσίασε ο τίτλος "lagrimas negras" και το συνοδευτικό σχέδιο!
Τελικά, οι πρωταγωνιστές-αυτοκίνητα του studio εκτός από ριψοκίνδυνοι (κυριολεκτικά) ως τα άκρα (και χωρίς κασκαντέρ) έχουν και ψυχή!


"το αυχενικό σύνδρομο" του dodo έγραψε!!

H.Constantinos είπε...

Αστρια, ευχαριστώ!

Ονυως υπήρξε καλοκαιρινή υπερπαραγωγή, από την οποία όμως εκτός των άλλων έλειπε ΚΑΙ η Αστρια, πράγμα ιδιαίτερα δυσάρεστο γιά τους ελάχιστους εναπομείναντες, αλλά κυρίως γιά τον παραγωγό!


Βεβαίως έχουν ψυχή τα αυτοκίνητα, και το θέμα έχει απασχολήσει και τον γνωστό φιλόσοφο Νίκο Δήμου στο εκπληκτικό βιβλίο του "Η Τέλεια Διαδρομή" (Θεωρία και Ποίηση της Αυτοκίνησης).
Το σχετικό απόσπασμα εδώ

Άστρια είπε...

Σ΄ευχαριστώ Κωνσταντίνε για το link, ενδιαφέρουσα τοποθέτηση και τεκμηρίωση. Όπως κύλησα πολύ γρήγορα τα ατέλειωτα σχόλια, το μάτι σταμάτησε σε ένα σχόλιο του ίδιου, "τί είναι αυτοκίνητο" πολύ καλό επίσης.

Εξ άλλου ο Νίκος Δήμου έχει ευρηματικό και ευφυέστατο λόγο, είτε γράφει για τον έλληνα Βούδα, είτε για την ποίηση της Κικής Δημουλά, είτε για τη δυστυχία του να είσαι Έλληνας, είτε για γάτες...

Νομίζω ότι θα πρέπει να δει τις ζωγραφιές σου:)

H.Constantinos είπε...

Αστρια, πραγματικά θα με ενδιέφερε η άποψη ενός τόσο ευφυούς ανθρώπου. (Οχι ότι μου λείπουν οι ευφυείς άνθρωποι σε αυτό το blog, δόξα τω Θεώ...)